București, 17 septembrie 2019: Darian DRS, prezentă pe piața de business locală de peste 29 de ani, extinde suportul oferit clienților prin colaborarea cu echipa ”Mic, Ilie și Asociații SPARL” devenind astfel primul grup cu capital integral românesc care oferă soluții complete de consultanță în zona de business.

Începând din octombrie 2018, Darian DRS alături de echipa de avocați condusă de Stelian Mic și Adrian Ilie au pus bazele unei strânse colaborări, cu scopul de a oferi sub aceeași ”umbrelă” un set complet de servicii în zona consultanței de business: servicii de evaluare și consultanță financiară, consultanță fiscală, audit financiar și intern precum și servicii juridice. S-a conturat și apoi consolidat conceptul de ”one stop consultancy company”, care să înțeleagă din toate punctele de vedere nevoile clienților, să vadă imaginea de ansamblu și să gestioneze toate problemele care apar.

  „O echipă de profesioniști din mai multe arii de competență, care-ți cunoaște îndeaproape businessul, poate să ofere cele mai bune soluții anticipând global evoluția și impactul soluției propuse. Astfel, integrarea operațională cu o casă de avocatură este pasul potrivit pentru a oferi clienților serviciile de care au nevoie, luând în calcul istoricul și ceea ce vor să facă în viitor”, a declarat Dr. Adrian Crivii, fondator si CEO al grupului Darian DRS.

Astfel, expertiza echipei de avocați condusă de Stelian Mic și Adrian Ilie ajută la  extinderea capacității grupului Darian DRS de a-și susține clienții și în domenii precum drept comercial(guvernanță corporativă, fuziuni & achiziții), dreptul muncii, operațiuni de finanțare și aspecte de reglementare în domeniul financiar-bancar, drept imobiliar, litigii, dreptul tehnologiei și GDPR.

Atunci când ești pe punctul de a lua o decizie, trebuie să cunoști toate aspectele pe care le implică un anumit scenariu și să alegi soluția care ți se potrivește cel mai bine. Beneficiind de experiența unei echipe pluri-disciplinare, avem instrumentele necesare pentru înțelegerea tuturor fațetelor aspectelor propuse spre analiză și pentru oferirea unor soluții de consultanță complete. Beneficiind de sinergia creată precum și de tot suportul consultanților Darian DRS cu o vastă expertiză în evaluare, management și fiscalitate, putem astfel să găsim împreună, ca echipă, cea mai potrivită soluție pentru clienții noștri”, a afirmat la rândul său Stelian Mic, coordonatorul Mic, Ilie si Asociații SPARL.

Prin această colaborare, Darian DRS devine primul grup cu capital integral românesc care oferă soluții complete de consultanță în zona de business: evaluare, taxe și impozite, audit, management, construcții, atragere de fonduri europene și, începând cu luna octombrie 2018, zona de consultanță și asistență juridică prin intermediul echipei de avocați coordonate de Stelian și Adrian.

Prezentă de 29 de ani pe piața din România, Darian DRS a făcut față unora dintre cele mai mari provocări în domeniul consultanței – acum este timpul să evoluăm și să oferim soluții integrate clienților–deoarece este nevoie de o echipă care să cunoască și să înțeleagă toată afacerea acestora, nu doar părți din ea.

 

Despre:

Darian DRS este una dintre primele companii cu capital privat din România, fondată în 1990. În anul 1993, compania și-a orientat activitatea către serviciile de evaluare şi consultanţă în domeniul economic, management şi consultanţă financiară, fiind implicată în evaluări încă de la începutul procesului de privatizare din România.

Din anul 1997 Darian DRS începe activitatea de evaluare a proprietăţilor imobiliare specializate, odată cu evaluarea activelor deţinute de întreprinderi şi continuând cu evaluarea primelor spaţii comerciale intrate în procesul de privatizare.

Începând cu anul 2000 Darian DRS se extinde pe plan naţional, activitatea sa fiind orientată spre serviciile de evaluare în diferite domenii – proprietăţi imobiliare, afaceri, elemente intangibile, maşini şi echipamente, evaluări pentru raportări financiare, evaluări în cadrul proiectelor de investiţii, inclusiv a proiectelor pentru obţinerea de fonduri europene în bugetul 2007-2013.

În paralel, Darian DRS se dezvoltă în ceea ce privește serviciile de consulanță în management şi în luarea deciziilor investiţionale – proiecte de finanţare, planuri de afaceri, studii de fezabilitate în cadrul proiectelor de creditare, restructurări și proiecte de optimizare a structurilor corporative.

Dupa o îndelungată experienţă în domeniul evaluării, începând cu anul 2014, Darian DRS şi-a extins activitatea pe segmentul de consultanţă fiscală prin înfiinţarea Darian DRS Tax, iar din anul 2015 şi pe segmentul de audit financiar prin fondarea Darian DRS Audit. Astfel, prin dezvoltarea unei echipe de specialişti la Bucureşti, portofoliul de servicii Darian DRS cuprinde azi atât domeniul fiscal, cât şi cel al auditului financiar, echipa fiind extinsă în 2016 și la Cluj în contextul dezvoltării mediului de afaceri.

Din 2017, portofoliul de servicii al grupului Darian DRS s-a extins și în zona project management-ului pentru construcții.

Începând cu luna octombrie 2018, împreună cu echipele conduse de avocații Stelian Mic și Adrian Ilie, Darian DRS a pus bazele unei strânse colaborări pentru a putea oferi clienților și servicii de consultanță și asistență juridică.

Adrian Popa-Bochiş
Adrian Popa-BochişSenior Partner, COO
Adrian este Partener Senior și Director Operațional, cu o experiență în consultanță de 17 ani. S-a alăturat echipei Darian în anul 2001.
Stelian Mic
Stelian MicPartener Coordonator
Stelian coordonează practica de drept comercial, drept imobiliar și noi tehnologii, având o experiență semnificativă în aceste domenii atât ca și avocat cât și ca partener în cadrul a două platforme online care oferă servicii IT.
Adrian Ilie
Adrian IliePartner
Adrian este coordonatorul departamentului de litigii, activitatea sa încă din primele zile de practică fiind una eminamente de avocat pledant.