ORGANIZĂRI ȘI REORGANIZĂRI CORPORATIVE

ALEGE CEA MAI BUNĂ MUTARE

Echipa noastră îți poate oferi consultanță și asistență în domeniul organizării și reorganizării corporative, într-o varietate de operațiuni, cum ar fi: fuziuni, divizări, restructurări, achiziții sau vânzări de companii sau proprietăți imobiliare și nu numai.

Serviciile noastre cuprind, printre altele, consultanță axată pe reorganizări corporative privind restructurări, due diligence fiscal și financiar, în scopul identificării potențialelor arii de risc, care ar putea atrage costuri fiscale asociate unui astfel de proces de reorganizare, dar și pentru a aduce recomandări în vederea optimizării structurării tranzacțiilor.

Intenționezi să vinzi sau să cumperi o companie sau o proprietate? Nu pleca la acest drum fără un specialist alături.

0%
Acoperire națională
0+
Proiecte unice
0+
Ore de consultanță anual
0+
Clienți

AVANTAJUL DE A NE AVEA ALĂTURI

  • În cazul în care vinzi: ai suport în identificarea elementelor care ar putea influența în mod negativ negocierea, vei primi recomandări în ceea ce privește implementarea unei structuri atractive pentru cumpărători sau investitori, afli care sunt implicațiile fiscale generate de orice tip de operațiune de reorganizare corporativă.
  • În cazul în care cumperi: prin exercițiul de due-diligence fiscal, financiar și juridic putem identifica riscuri ce ar putea genera obligații suplimentare și care ar putea fi preluate. Aspectele identificate vor putea fi folosite în cadrul negocierilor.
  • În funcție de alte obiective, putem identifica alternative de organizare sau reorganizare corporativă pentru a eficientiza indicatorii financiari sau fiscali.

APELEAZĂ LA NOI
PENTRU CĂ:

  • Avem o vastă experiență în domeniul operațiunilor de organizare și reorganizare corporativă.
  • Avem experiență în toate industriile și înțelegem provocarile cu care te poți confrunta.
  • Am asistat multe companii în cadrul operațiunilor de organizare și reorganizare corporativă inclusiv în cadrul etapei de negoicere.