Contact comercial

Parteneri

Contact comercial

Horia Ovidiu Abrudan
Horia Ovidiu AbrudanPartner
Regiuni: Bucureşti, Muntenia, Moldova, Braşov
Mircea V. Ignat
Mircea V. IgnatRegional Manager Transilvania, Business Development
Regiuni: Transilvania, Banat

Parteneri

Adrian Popa-Bochiş
Adrian Popa-BochişSenior Partner, COO
Adrian este Partener Senior și Director Operațional, cu o experiență în consultanță de 17 ani. S-a alăturat echipei Darian în anul 2001.
Adrian Motrea
Adrian MotreaPartner
Adrian este Partener, având o experiență în evaluare și consultanță de 13 ani. Și-a început activitatea în cadrul Darian în anul 2004.
Ciprian Codău
Ciprian CodăuPartner
Ciprian este Partener, având o experiență în evaluare și consultanță de 13 ani. Și-a început activitatea în cadrul Darian în anul 2004.
Andreea Suciachi
Andreea SuciachiPartner
Andreea este Partener, având o experiență în evaluare și consultanță de 10 ani. Și-a început activitatea în cadrul Darian în anul 2007.
Eugen Dumitrescu
Eugen DumitrescuPartner
Eugen este Partener, avand o experiență în evaluare și consultanță de 11 ani. Și-a început activitatea în cadrul Darian în anul 2006.
Ilie Baciu
Ilie BaciuPartner
Ilie este Partener, având o experiență în evaluare și consultanță de 7 ani. Și-a început activitatea în cadrul Darian în anul 2010.
Horia Ovidiu Abrudan
Horia Ovidiu AbrudanPartner
Horia coordonează și dezvoltă departamentul comercial al Grupului, gestionând portofoliul de clienți naționali și pachetele de servicii integrate oferite acestora.

Parteneri

Otilia Pețu
Otilia PețuManaging Partner
Otilia este Partener coordonator al societăților de consultanță fiscală și audit din cadrul grupului, Darian DRS Tax și Darian DRS Audit.
Oana-Maria Rada
Oana-Maria RadaPartner
Oana este Partener în cadrul Darian DRS Tax şi are experienţă profesională vastă acumulată în cadrul Darian DRS Tax și alte societăți de consultanță fiscală de renume, fiind implicată în varii proiecte atât în materie de taxare directă, cât și în materie de taxare indirectă.
Mircea Dumitraşcu
Mircea DumitraşcuSenior Tax Manager
Mircea este Senior Tax Manager în cadrul Darian DRS Tax și are o experiență profesională vastă acumulată în cadrul Darian DRS Tax și alte societăți de consultanță fiscală de renume.
Ana-Maria Panton
Ana-Maria PantonTransfer Pricing Manager
Ana-Maria este Transfer Pricing Manager în cadrul Darian DRS Tax şi are o experiență profesională vastă în domeniul prețurilor de transfer, experiență acumulată în cadrul Darian DRS Tax și alte societăți de consultanță fiscală de renume.
Livia Ban
Livia BanTax Manager
Livia este Tax Manager în cadrul Darian DRS Tax şi are experiență atât în domeniul fiscalității, cât și în cel al contabilității.
Lidia Terzea
Lidia TerzeaTransfer Pricing Manager
Lidia este Transfer Pricing Manager în cadrul Darian DRS Tax şi are o experiență profesională considerabilă în domeniul consultanței fiscale, experiență acumulată în special în cadrul Darian DRS Tax, atât în ceea ce privește taxele directe, cât și taxele indirecte.
Adriana Ababei
Adriana AbabeiSenior Tax Consultant
Adriana este Senior Tax Consultant în cadrul Darian DRS Tax. Pe parcursul activității profesionale, a acumulat experiență în domeniul contabilității.

Hai să ne apucăm de treabă!

Provocările nu reprezintă un impediment, ci o oportunitate de a ne pune în aplicare experiența și calificarea echipei.

Ne mândrim cu experiența noastră și așteptăm cu nerabdare să ne auzim.