ECHIPA – EVALUARE ȘI CONSULTANȚĂ

– soluții de consultanță în evaluare și restructurări, consultanță în management, dezvoltând o relație personalizată cu fiecare client.

Cu o experiență de peste 30 de ani în evaluare, echipa răspunde solicitărilor clienților pe întreg spectrul de evaluări de afaceri, intangibile, proprietăți și bunuri, având reprezentare națională și o flexibilitate remarcabilă.

Echipa este prezentă la birourile regionale, deservind clienții la nivel național.

 
Adrian Popa-Bochiş
Adrian Popa-BochişSenior Partner, COO
Adrian este Partener Senior și Director Operațional, cu o experiență în consultanță de 17 ani. S-a alăturat echipei Darian în anul 2001.
Adrian Motrea
Adrian MotreaPartner
Adrian este Partener, având o experiență în evaluare și consultanță de 13 ani. Și-a început activitatea în cadrul Darian în anul 2004.
Ciprian Codău
Ciprian CodăuPartner
Ciprian este Partener, având o experiență în evaluare și consultanță de 13 ani. Și-a început activitatea în cadrul Darian în anul 2004.
Andreea Suciachi
Andreea SuciachiPartner
Andreea este Partener, având o experiență în evaluare și consultanță de 10 ani. Și-a început activitatea în cadrul Darian în anul 2007.
Eugen Dumitrescu
Eugen DumitrescuPartner
Eugen este Partener, avand o experiență în evaluare și consultanță de 11 ani. Și-a început activitatea în cadrul Darian în anul 2006.
Ilie Baciu
Ilie BaciuPartner
Ilie este Partener, având o experiență în evaluare și consultanță de 7 ani. Și-a început activitatea în cadrul Darian în anul 2010.
Horia Ovidiu Abrudan
Horia Ovidiu AbrudanPartner
Horia coordonează și dezvoltă departamentul de business development al Grupului, gestionând portofoliul de clienți naționali și pachetele de servicii integrate oferite acestora.

SUNTEM
EFICIENŢI

Ne străduim să fim cu picioarele pe pământ şi obiectivi în orice situaţie şi să oferim partenerilor noştri soluţii realiste şi sustenabile. Spiritul practic este responsabilitate.