ECHIPA – EVALUARE ȘI CONSULTANȚĂ

– soluții de consultanță în evaluare și restructurări, consultanță în management, dezvoltând o relație personalizată cu fiecare client.

Cu o experiență de peste 30 de ani în evaluare, echipa răspunde solicitărilor clienților pe întreg spectrul de evaluări de afaceri, intangibile, proprietăți și bunuri, având reprezentare națională și o flexibilitate remarcabilă.

Echipa este prezentă la birourile regionale, deservind clienții la nivel național.

Adrian Popa-Bochiş
Adrian Popa-BochişSenior Partner, CEO
Adrian este Partener Senior și CEO, facand parte din echipa Darian de mai mult de 20 de ani, mai exact din 2001. Cu o experiență în consultanță de peste 24 de ani, coordoneaza in prezent ariile de practica in consultanta ale companiilor din grupul DARIAN DRS.
Adrian Motrea
Adrian MotreaPartner
Adrian este Partener Senior in cadrul companiei, facand parte din echipa Darian de 20 de ani si anume incepand cu anul 2004. Cu o experiență indelungata în consultanță, coordoneaza partea operationala din Darian DRS SA.
Ciprian Codău
Ciprian CodăuSenior Partner
Ciprian este Partener Senior, având o experiență în evaluare și consultanță de 20 ani. Și-a început activitatea în cadrul Darian în anul 2004, în prezent domeniile de expertiză în care coordonează proiecte sunt evaluările de afaceri legate de piața de fuziuni și achiziții, delistări de pe piața de capital, evaluările pentru insolvențe, restructurări, evaluările pentru raportare financiară.
Andreea Suciachi
Andreea SuciachiPartner
Andreea detine pozitia de Partener, având o experiență în evaluare și consultanță de 17 ani. Și-a început activitatea în cadrul Darian în anul 2007, urmand un parcurs profesional remarcabil, dovedit prin numeroasele proiecte in care a fost implicata si solicitata, atat in domeniul consultantei cat si in domeniul academic.
Eugen Dumitrescu
Eugen DumitrescuPartner
Eugen este Partener, avand o experiență în evaluare și consultanță de 17 ani. Și-a început activitatea în cadrul Darian în anul 2006
Ilie Baciu
Ilie BaciuPartner
Ilie este parte din echipa Darian începând cu anul 2010. Pe parcursul acestor ani, Ilie a evoluat din rolul de membru al echipei într-un Partener de încredere, contribuind esențial la succesul nostru. Fundamentul colaborării noastre se bazează pe valori comune precum inovația, învățarea continuă, calitatea și orientarea către client.
Horia Ovidiu Abrudan
Horia Ovidiu AbrudanPartner
Horia este Partener și ocupă funcția de Director – Business Development din anul 2013.
Horia gestioneaza mai multe linii de business din cadrul grupului  și dezvolta pachete de servicii integrate oferite clientilor nostri.

SUNTEM
EFICIENŢI

Ne străduim să fim cu picioarele pe pământ şi obiectivi în orice situaţie şi să oferim partenerilor noştri soluţii realiste şi sustenabile. Spiritul practic este responsabilitate.