ILIE BACIU

Partner

Ilie BaciuPartner
Ilie este parte din echipa Darian începând cu anul 2010. Pe parcursul acestor ani, Ilie a evoluat din rolul de membru al echipei într-un Partener de încredere, contribuind esențial la succesul nostru. Fundamentul colaborării noastre se bazează pe valori comune precum inovația, învățarea continuă, calitatea și orientarea către client.

Cu o experiență de peste 14 ani în consultantă și evaluare, Ilie aduce la masă o expertiză tehnică de înaltă calitate în ceea ce privește evaluarea companiilor și a activelor necorporale, asigurând implementarea cu succes a proceselor de reorganizare corporativă ale cliențiilor noștrii.

Abordarea strategică și riguroasă a lui Ilie contribuie la succesul proiectelor de evaluare și M&A din domenii variate precum IT&C, materiale de construcții, alimentar, real estate și energetic. Printre acestea se numără evaluarea companiei Electrica sau reorganizarea corporativă a grupurilor Xella RO, Cis Gaz, Nobel Globe și multe altele.

Prin abordarea sa centrată pe client, Ilie joacă un rol esențial în asistarea clienților noștrii în noi segmente de business precum: consultanța fiscală și management în construcții. Astfel, împreună oferim companiilor suport în etapele de reorganizare corporativă și nu numai.

Cu o diplomă de la Universitatea Babes Bolyai din Cluj Napoca și o pregătire profesională deosebită, inclusiv un curs de Corporate Finance la Harvard Extension School, Ilie aduce în echipa noastră abilitățile necesare pentru a răspunde cu succes nevoilor clienților noștri.

Descoperiți alături de noi cum Ilie, prin competență și devotament, contribuie la transformarea afacerilor și la atingerea succesului în orice proiect.