TERMENI ȘI CONDIȚII

DARIAN

Termeni și condiții

Prezentul site vă va ajuta să înțelegeți Termenii și condițiile de utilizare ai website-ului https://www.darian.ro/, cuprinsul acestuia fiind următorul:

 1. Prezentare generală
 2. Scopul Site-ului
 3. Acceptarea termenilor și condițiilor
 4. Confidențialitate
 5. Lipsa garanțiilor
 6. Exonerarea de Răspundere
 7. Link-uri pe site-urile unei terțe părți
 8. Revizuiri ale acestor Condiții de Utilizare
 9. Legislație aplicabilă si Jurisdicție
 1. Prezentare generală

Vă urăm bun venit pe website-ul nostru! Vă mulțumim că ați ales să ne vizitați și vă informăm că prezentul website aparține DARIAN, un grup de societăți format din:

 • DARIAN DRS SA, o companie românească, cu sediul în Cluj- Napoca, Str. Gheorghe Lazăr, Nr. 6, Județul Cluj;
 • DARIAN EVALUARE SRL, o societate românească cu răspundere limitată, cu sediul social în Cluj- Napoca, Str. Nicolae Cristea, Nr. 25, Jud. Cluj;
 • DARIAN DRS TAX SRL, o societate românească cu răspundere limitată, cu sediul social în Cluj- Napoca, Str. Nicolae Cristea, Nr. 25, etaj 2, Jud. Cluj;
 • DARIAN DRS AUDIT SRL, o societate românească cu răspundere limitată, cu social în Cluj- Napoca, Str. Nicolae Cristea, Nr. 25, parter+ etaj 1, Jud. Cluj;
 • DARIAN DRS Project Management, o societate românească cu răspundere limitată, cu sediul social în Cluj- Napoca, Str. Nicolae Cristea, Nr. 25, etaj 2, Jud. Cluj;
 • Mic, Ilie și Asociații S.P.A.R.L, o societate profesională de avocați cu răspundere limitată, cu sediul în București, Sector 1, Blvd. Aviatorilor, Nr. 33, Et. 4;

Termenii de utilizare ai Site-ului trebuie citiți împreună cu Politica de confidențialitate și Politica de cookie.

 1. Scopul website-ului

Scopul prezentului Site este de a prezenta și informa vizitatorii cu privire la serviciile Darian, locațiile unde ne desfășurăm activitatea, domeniile în care activăm, precum și mijloacele prin care ne puteți contacta. Website-ul nostru conține de asemenea știri, articole și alte materiale referitoare la ariile de practică în care activează echipa Darian, precum și referitor la realizările echipei noastre.

 1. Acceptarea termenilor și condițiilor

Accesul și utilizarea acestui Site sunt supuse Termenilor și condițiilor de utilizare descrise mai jos și tuturor legilor și regulamentelor aplicabile. Vă rugăm să parcurgeți cu atenție termenii și condițiile expuse în cele ce urmează, întrucât accesând și utilizând Site-ul, acceptați aceste condiții si luați la cunoștință că orice alte acorduri între Dumneavoastră și DARIAN sunt înlocuite de prevederile prezentului document.

Dacă nu sunteți de acord sau nu acceptați, fără limitări, Termenii și condițiile de Utilizare ale acestui Site, va rugăm sa părăsiți acest Site. 

 1. Confidențialitate

Darian depune toate eforturile pentru a verifica și a testa materialul oferit de acest website. Dar, pentru o protecție sporită vă rugăm să rulați un program antivirus pentru toate materialele descărcate de pe internet. Darian nu își asumă nicio responsabilitate pentru orice pierdere, întrerupere sau deteriorare a datelor sau a sistemului dumneavoastră, care pot apărea în timp ce navigați pe website-ul nostru.

Dacă trimiteți o solicitare prin e-mail la un anumit contact sau adresa generală de contact indicată pe website-ul nostru, vom folosi datele dumneavoastră personale, obținute prin intermediul comunicării, pentru a răspunde solicitării dumneavoastră.

Anumite date personale (mai precis adresa de email) sunt colectate prin intermediul website-ului. Detalii privind prelucrarea de către Darian a unor astfel de date personale sunt disponibile în Politica de confidențialitate.

 1. Lipsa garanțiilor

Întreg conținutul acestui site poate fi modificat și vă este oferit „ca atarefără a se oferi nici o garanție de nici un fel, fie aceasta expresă sau implicită.

 1. Exonerarea de Răspundere

Utilizarea prezentului site este în totalitate răspunderea dumneavoastră. Darian nu este răspunzător pentru daune directe sau indirecte, de orice natură, ce ar rezulta din sau în legătură cu utilizarea acestui site sau a conținutului său. Grupul Darian nu își asumă nici o responsabilitate și nu va fi răspunzător pentru nici o daună sau viruși care ar putea să vă infecteze computerul sau alte bunuri în urma accesării sau utilizării acestui site, sau descărcării oricărui material, informații, text, imagini video sau audio de pe acest site.

 1. Link-uri pe site-urile unei terțe părți

Acest Site poate conține link-uri către alte site-uri aflate în proprietatea sau operate de alte părți decât Darian.

Utilizarea unor astfel de link-uri este condiționată de dorința dumneavoastră de a le accesa. Referitor la aceste link-uri vă informăm că Darian se exonerează de orice răspundere cu privire la orice informație, conținut publicitar sau de informare, servicii, produse sau materiale ce pot apărea pe aceste terțe site-uri și că aceste site-uri nu sunt în mod necesar promovate de către Darian.

Darian nu garantează în nici un fel aceste terțe site-uri ori conținutul lor. Dacă alegeți să accesați aceste terțe site-uri o faceți pe propriul dumneavoastră risc și cu asumarea tuturor responsabilităților și consecințelor ce decurg dintr-o atare accesare. Mai mult, când alegeți să accesați un site terț ar trebui să parcurgeți, înainte de utilizare, Termenii și condițiile de utilizare ai respectivului Site terț.

Nu suntem responsabili pentru și nu susținem site-uri terțe.

 1. Revizuiri ale acestor Condiții de Utilizare

Darian poate, în orice moment și fără notificare prealabilă, să revizuiască acești Termeni de Utilizare. Sunteți obligat să respectați oricare și toate aceste de revizuiri, motiv pentru care va trebui să vizitați aceasta pagină a site-ului nostru, în mod periodic, pentru a lua la cunoștință de revizuiri.

 1. Legislație aplicabilă și jurisdicție

Prezentul document, condițiile și regulile stabilite în acesta sunt guvernate de legile din România. Instanțele competente din România vor avea jurisdicție exclusivă asupra oricăror și tuturor disputelor ce vor apărea din sau se vor referi la sau vor fi în legătură cu prevederile Termenilor de Utilizare și/sau Conținutul site-ului sau în cazul disputelor în care acești Termeni de Utilizare și/sau acest site vor fi considerați ca fiind relevanți pentru astfel de dispute.