Despre – DARIAN DRS – Servicii integrate: consultanță în evaluare, restructurări, consultanță fiscală, audit.

ASCENSIUNEA

Anii de început

Darian a luat fiinţă în anul 1990 ca una dintre primele societăţi private cu capital româno-elveţian, fiind activă la început pe segmentul consultanţei în implementarea sistemelor informatice de reţele de calculatoare orientate spre gestiune economică. În anul 1993 activitatea s-a îndreptat către serviciile de evaluare şi consultanţă în domeniul economic, management şi consultanţă financiară, fiind implicată în evaluări încă de la începutul procesului de privatizare.

Din anul 1997 DARIAN începe activitatea de evaluare a proprietăţilor imobiliare specializate, odată cu evaluarea activelor deţinute de întreprinderi şi continuând cu evaluarea primelor spaţii comerciale intrate în procesul de privatizare. De asemenea, DARIAN a oferit asistenţă clienţilor săi în elaborarea de planuri de afaceri, studii de restructurare, studii de fezabilitate în cadrul proceselor de obţinere a creditelor şi finanţărilor, dar şi asistenţa în proiecte de finanţare prin fonduri PHARE.

Dezvoltarea

Începând cu anul 2000 DARIAN se extinde pe plan naţional, activitatea sa fiind orientată spre serviciile de evaluare în diferite domenii – proprietăţi imobiliare, afaceri, elemente intangibile, maşini şi echipamente, evaluări pentru raportări financiare, evaluări în cadrul proiectelor de investiţii, inclusiv a proiectelor pentru obţinerea de fonduri europene în bugetul 1997-2013.

În paralel, DARIAN se dezvoltă în ceea ce priveşte serviciile de consultanţă în management şi în luarea deciziilor investiţionale – proiecte de finanţare, planuri de afaceri, studii de fezabilitate în cadrul proiectelor de creditare, consultanţă în procese de privatizare sau în proiecte de reorganizare.

Dupa o îndelungată experienţă în domeniul evaluării, începând cu anul 2014, DARIAN DRS şi-a extins activitatea pe segmentul de consultanţă fiscală prin înfiinţarea Darian DRS Tax, iar din anul 2015 şi pe segmentul de audit financiar prin fondarea Darian DRS Audit. Astfel, prin dezvoltarea unei echipe de specialişti la Bucureşti, portofoliul de servicii DARIAN cuprinde azi atât domeniul fiscal, cât şi cel al auditului financiar.

În 2016, în contextul în care mediul de afaceri din centrul şi vestul tării este în continuă dezvoltare, divizia de consultanţă fiscală a urmat modelul de afaceri consacrat al grupului şi a extins echipa formată iniţial în Bucureşti şi la sediul central din Cluj al grupului.

Darian DRS – 28 de ani de tradiție

Prezentul

În prezent, Grupul DARIAN DRS, companie independentă de consultanţă, oferă soluţii complete pentru companii în domeniul evaluărilor, domeniul fiscalităţii şi auditului, restructurările de orice fel, achiziţiile de companii, consultanţă în management, precum şi consultanţa în construcţii şi atragerea de fonduri europene. În acest fel, oferim un spectru larg de soluţii necesare unei companii, indiferent de domeniu sau de provocări şi riscuri.

DARIAN, prin echipa sa de consultanţi mereu tineri şi motivaţi, oferă servicii de înalt profesionalism, adaptate cerinţelor specifice clientului, cu o abordare etică şi accent pe promptitudine.

Aveţi în noi un partener loial, independent, cu o expertiză dovedită în peste 26 de ani în cunoaşterea realităţilor economiei româneşti şi un portofoliu de clienţi edificator. Suntem furnizori de soluţii flexibili, profesionişti şi dinamici. Echipele noastre acoperă întreaga ţară prin cele 11 birouri regionale şi răspund oricărei solicitări prin sinergia cunoştinţelor, a specializărilor şi a experienţei partenerilor noştri, generând valoare adăugată pentru antreprenori, manageri şi investitori.

Privim cu încredere viitorul spre cel de-al patrulea deceniu de existenţă – motivaţi de încrederea clienţilor noştri şi de sinergia echipei!

Totodată, începând cu anul 2016,
Darian DRS SA a numit
7 noi parteneri în evaluare și consultanță
Andreea Suciachi în Cluj-Napoca,
Adrian Motrea, Ciprian Codău în Timișoara,
Eugen Dumitrescu în Craiova și Horia Abrudan în București.

Clienții Darian