PREZENȚĂ INTERNAȚIONALĂ

Darian DRS – Prezență Internațională

În lumea afacerilor globale, recunoaștem importanța abordărilor adaptabile și personalizate în fiecare regiune. Parteneriatele noastre internaționale în servicii de consultanță se concentrează pe sinergiile și cunoștințele comune care sprijină clienții noștri în atingerea obiectivelor lor.

  • Portofoliu de servicii diversificat: Echipele noastre de experți se implică activ în derularea proiectelor de consultanta in evaluare, transfer price, management în construcții, adaptate specific fiecărei regiuni. Astfel, oferim soluții personalizate perfect aliniate la cerințele locale.
  • Soluții Personalizate: În conștientizarea unicității fiecărei piețe, colaborăm strâns cu clienții noștri prin parteneriate solide precum cele cu Rina Prime Value Service (Italia), Imovalue (Emiratele Arabe Unite) și Moldauditing (Republica Moldova).
  • Adaptabilitate și Inovație Continuă: Într-o lume a schimbărilor rapide, oferim nu doar soluții actuale, ci și perspective de viitor. Ne adaptăm în permanență la evoluțiile din mediul de afaceri și integrăm tehnologii noi pentru a ne asigura că afacerea cliențiilor noștrii este pregătită pentru provocările de mâine.
  • Parteneriate Durabile și Valorificarea Resurselor: Construim parteneriate pe termen lung bazate pe încredere reciprocă și angajament. Suntem alături de clienții comuni în fiecare etapă de evoluție, punând la dispoziție nu doar consultanță, ci și resursele și suportul necesare pentru ca acestea să își atingă obiectivele pe termen lung.

Cu Darian DRS, parteneriatele internaționale în serviciile de consultanță nu sunt doar un mod de a sparge barierele geografice, ci și o modalitate de a crea impact semnificativ la nivel local.

SERVICII INTERNAȚIONALE OFERITE PRIN PARTENERIATE

Cu Darian DRS, parteneriatele internaționale în serviciile de consultanță nu sunt doar un mod de a sparge barierele geografice, ci și o modalitate de a crea impact semnificativ la nivel local.


IMOVALUE International

este o firmă de evaluare și consultanță internațională, acreditată RICS, care operează în Portugalia, Belgia, Bahrain, India, Singapore și Emiratele Arabe Unite. Cu o experiență dovedită în regiunea GCC (Gulf Cooperation Council) începând din 2012, IMOVALUE International se concentrează pe:

Servim majoritatea creditorilor locali și regionali prin subsidiarele sale IMOVALUE International Bahrain WLL,

Asigurăm oferirea de consultanța specializată în ipoteci și finanțarea imobiliară prin subsidiarele sale SINCHRO REV.

(Due Diligence Comercial sau Financiar), studii de fezabilitate pe segmentul de real estate.


RINA Prime Value Services

este o firmă de evaluare și consultanță internațională, ce furnizează servicii de evaluare sub brandul AxiA.RE, lider pe piața de profil în cazul fondurilor imobiliare sau a trusturilor, precum și unul dintre cei mai importanți furnizori independenți de servicii de evaluare pentru investitorii instituționali. AxiA.RE este principalul Expert Independent pe teritoriul italian, având o cotă de piață de aproximativ 35% în ceea ce privește volumul activelor evaluate.

Serviciile oferite sunt concentrate pe cinci segmente:

Business intelligence services, specializat pe evaluarea activelor aferente creditelor neperformante

Servicii de evaluare pentru sectorul bancar și cel instituțional

Due Diligence tehnic al construcțiilor


MOLDAUDITING

Moldauditing este cea mai importanta companie de audit din Republica Moldova, fiind prezentă pe piață încă din 1991 cu o gama largă de servicii financiare, precum: audit financiar, evaluare de active, elaborarea de planuri de afaceri respectiv evaluarea de business.

Darian DRS în numere:

0%
Acoperire națională
0+
Proiecte unice
0+
Ore de consultanță anual
0+
Clienți

APELEAZĂ LA NOI
PENTRU CĂ:

  • Avem experiență în toate industriile și înțelegem provocările cu care te poți confrunta din punct de vedere contabil și fiscal.
  • Te putem asista pe întreg parcursul implementării raportării SAF-T, de la analiza datelor disponibile din punct de vedere cantitativ și calitativ și până la generarea și depunerea declarației SAF-T D406.

    CLIENȚII NOȘTRI