ADRIAN CRIVII

Adrian Crivii este fondatorul Darian DRS SA şi partener coordonator al echipelor de management de la nivelul tuturor diviziilor din cadrul Grupului Darian.
Adrian Crivii a absolvit Institutul Politehnic din Cluj-Napoca și are studii de master și doctorat în economie.

Este membru titular ANEVAR din anul 1993, membru acreditat MAA din 2001 și membru de onoare al Royal Institution of Chartered Surveyors (FRICS). Adrian Crivii deține certificarea REV (Recognised European Valuer) și a absolvit cursurile de evaluare mașini și echipamente ME 201-206 ale American Society of Appraisers.

Începând cu anul 1997, Adrian Crivii a devenit membru al consiliului director ANEVAR, iar în perioada 2001 – 2003 a ocupat poziția de Președinte ANEVAR. Din 2003 este membru fondator și membru al consiliului director al WAVO (World Association of Valuation Organisations), reprezentând ANEVAR.

De-a lungul carierei sale, Adrian Crivii a fost lector, speaker la manifestări internaționale ale organizațiilor profesionale ale evaluatorilor, dar și autor de cărți sau suporturi de curs pentru seminariile organizate de către ANEVAR și alte asociații, susținând astfel peste 120 de cursuri.

DESPRE
MINE

Mă consider un constructor de organizații, de echipe performante. Am dorința constantă de a mă perfecționa și de a șlefui personalități tinere, cu care să construim proiecte viabile, care să funcționeze precum un ceas elvețian.

Am căutat și estimat valoarea oriunde există ea și am aplicat standarde îndrăznețe pentru realizarea obiectivelor, întotdeauna înalte.

ACTIVITATE

Preşedinte 2001-2003 al Asociaţiei Naţionale a Evaluatorilor Autorizati din România (ANEVAR),
Membru fondator și Membru in-personam în Consiliul Director al Asociaţiei Mondiale a Organizaţiilor de Evaluatori WAVO (World Association of Valuation Organisations),
Profesor Asociat la Universitatea de Vest Timişoara,
Vicepreşedinte al Uniunii Profesiilor Liberale din România (2002-2003),
Membru al Alianţei Europene a Experţilor Evaluatori EEA – (European Expert Alliance – 2003),
Membru fondator al Academiei pentru Dezvoltare Europeană Durabilă – (ADED – 2015),
Lector din 1997 al Cursurilor de Specialitate organizate de Asociații Profesionale de Evaluare.
Speaker la Congrese și Conferințe Internaționale de Evaluare, în diferite țări (USA, Australia, China, Singapore, Germania).
Autor al unor cărți și articole de specialitate.
Promotor – impreuna cu ASA – al secțiunii de evaluare de bunuri mobile în cadrul ANEVAR (2003).

CALIFICĂRI

Doctor în Economie U.V.Timisoara (2006) – specializarea Management,
Alumni – Centrul de studii avansate pentru evaluare CAS (ASA – 2004-2005, The American Society of Appraiser).
Expert Evaluator, Membru Acreditat ANEVAR (MAA – 2001),
Verificator (2015),
Recognised European Valuer (REV – 2010),
Mediator (2012),
Membru de Onoare al Institutului Regal al Experților Imobiliari Acreditaţi (Royal Institution of Chartered Surveyors – U.K.) – (FRICS – 2004),
Honorable World Valuer (HWV – 2018).