Cursuri personalizate2020-07-27T14:12:32+00:00

CURSURI PERSONALIZATE

PROGRAME PERSONALIZATE DE CURSURI

Echipa noastră îți poate oferi pachete de training în domeniul fiscal pentru dezvoltarea abilităților tehnice, programe personalizate de cursuri cu privire la fiscalitatea din Romania.

Conducem programe teoretice, dar în același timp interactive ce vizează arii din domeniul fiscal-contabil, precum: TVA, impozit pe profit, impozit pe veniturile obținute din România de nerezidenți, prețuri de transfer.

0%
Acoperire națională
0+
Proiecte unice
0+
Ore de consultanță anual
0+
Clienți

AVANTAJUL DE A NE AVEA ALĂTURI

  • Prin implementarea unui program de cursuri personalizate în cadrul companiei, te vei bucura de cursuri personalizate ce îmbină aspecte teoretice cu aspecte practice.
  • Cursurile sunt ținute de membrii echipei cu senioritate crescaută, experiență vastă în domeniul fiscalității și cu excelente calități pedagocice.

APELEAZĂ LA NOI
PENTRU CĂ:

  • Pe parcursul trainingurilor, cunostintele tehnice ale departamentului financiar-contabil in domeniul fiscalitati se vor imbunatatii considerabil.
  • Va creste productivitatea si eficienta colegilor prin scurtarea timpului de invatare.
  • Datorita caracterului interactive al cursului, se vor clarifica aspect practice de care participantii s-au lovit de-a lungul timpului.
  • Se identifica eventuale riscuri sau oportunitati de imbunatatire a pozitiei fiscale.

Persoane de contact

Oana-Maria Rada
Oana-Maria RadaPartner
Oana este Partener în cadrul Darian DRS Tax şi are experienţă profesională vastă acumulată în cadrul Darian DRS Tax și alte societăți de consultanță fiscală de renume.
Horia Ovidiu Abrudan
Horia Ovidiu AbrudanPartner
Horia coordonează și dezvoltă departamentul de business development al Grupului, gestionând portofoliul de clienți naționali și pachetele de servicii integrate oferite acestora.