ECHIPA – CONSULTANŢĂ FISCALĂ

– acordarea de asistență, îndrumare fiscală și financiar-contabilă la un nivel înalt de profesionalism

Echipa de consultanță fiscală are ca și obiective acordarea de asistență, îndrumare fiscală și financiar-contabilă la un nivel înalt de profesionalism, precum și construirea unei relații personalizate cu fiecare client, acționând întotdeauna cu integritate și loialitate

Avem o prezență la birourile din București și Cluj-Napoca, deservind din cele două locații clienți la nivel național. Echipa este formată din persoane cu experiență în consultanță fiscală, acumulată în diferite societăți de profil cu prezență la nivel internațional, precum și în administrația fiscală.

 
Oana-Maria Rada
Oana-Maria RadaManaging Partner
Oana este Partener Coordonator în cadrul Darian DRS Tax şi are experienţă profesională vastă acumulată în cadrul Darian DRS Tax și alte societăți de consultanță fiscală de renume, fiind implicată în varii proiecte atât în materie de taxare directă, cât și în materie de taxare indirectă.
Andra Dragomir
Andra DragomirTransfer Pricing Manager
Andra este Transfer Pricing Manager în cadrul Darian DRS Tax şi are experienţă profesională acumulată în cadrul Darian DRS Tax și alte societăți de consultanță fiscală de renume, fiind implicată în varii proiecte în materie de prețuri de transfer și taxare directă.
Floris Bușilă
Floris BușilăTax Director
Floris este Tax Director în cadrul Darian DRS Tax și are o experiență profesională vastă acumulată în cadrul mai multor societăți de consultanță fiscală de renume, dar și în industrie. Floris este specializată în impozit pe profit, TVA, impozit pe venit și contribuții sociale obligatorii.
Ana-Maria Panton
Ana-Maria PantonTransfer Pricing Manager
Ana-Maria este Transfer Pricing Manager în cadrul Darian DRS Tax şi are o experiență profesională vastă în domeniul prețurilor de transfer, experiență acumulată în cadrul Darian DRS Tax și alte societăți de consultanță fiscală de renume.
Elena Mitrea
Elena MitreaTax Manager
Elena este Tax Manager în cadrul Darian DRS Tax și are o experiență profesională acumulată în domeniul consultanței fiscale din anul 2009. În anul 2020 Elena s-a alăturat echipei Darian DRS Tax.
Livia Ban
Livia BanTax Manager
Livia este Tax Manager în cadrul Darian DRS Tax şi are experiență atât în domeniul fiscalității, cât și în cel al contabilității.

CREDEM ÎN
INTEGRITATE

Ne ajută să construim încredere şi să avem claritate în decizii.
Integritatea este profesionalism.