OANA-MARIA RADA

Managing Partner

Oana-Maria RadaManaging Partner
Oana este Partener Coordonator în cadrul Darian DRS Tax şi are experienţă profesională vastă acumulată în cadrul Darian DRS Tax și alte societăți de consultanță fiscală de renume, fiind implicată în varii proiecte atât în materie de taxare directă, cât și în materie de taxare indirectă.

Oana are experiență în proiecte de restructurare fiscală, revizii fiscale, proiecte de due dilligence, conformitate fiscală, inspecții fiscale, în întocmirea dosarelor de prețuri de transfer, asistând clienți din industrii diverse, societăți multinaționale, dar și mari societăți locale. De asemenea, Oana are experiență în litigii în materie fiscală, acordând asistență în cadrul procedurilor de inspecție fiscală și în cele administrative.

Este membră a Camerei Consultanților Fiscali din România. Oana este licențiată a Facultății de Finanțe, Asigurări, Bănci și Burse de Valori, instituție în cadrul căreia a urmat, ulterior, masterul de Finanțe Corporative și este, de asemenea, licențiată a Facultății de Drept din cadrul Universității din București.