ADRIAN POPA-BOCHIŞ

Senior Partner, COO

Adrian Popa-BochişSenior Partner, COO
Adrian este Partener Senior și Director Operațional, cu o experiență în consultanță de 17 ani. S-a alăturat echipei Darian în anul 2001, iar domeniile de expertiză în care s-a specializat sunt:

  • Consultanţă de management, fuziuni, achiziții și tranzacții;
  • Evaluările de întreprinderi legate de piața de capital;
  • Evaluări de active intangibile;

Experiență este să legată în principal de clienți din domeniile:

  • industria metalurgică;
  • transportul și distribuția de utilități,în special energie electrică și gaz;
  • proprietati imobiliare comerciale, în special retail, bricolaj și DYI;

Evaluator autorizat, membru ANEVAR din 2001, cu specializare pe toate cele 5 domenii de evaluare: întreprinderi, active necorporale, proprietăti imobiliare, bunuri mobile, instrumente financiare și verificarea evaluării, Adrian este membru acreditat (MAA) ANEVAR pe două dintre secțiuni (evaluarea proprietăților imobiliare și evaluarea întreprinderilor), fiind în același timp membru al Royal Institute of Chartered Surveyors („MRICS”) și Recognised European Valuer („REV”).

Absolvent al programului de Master – „ Analiză-diagnostic și evaluarea întreprinderii” în cadrul Universității de Vest Timișoara, este începand cu anul 2013 membru al Camerei Consultanților Fiscali din Romania (CCF).

În cadrul ANEVAR este lector pentru specializările EPI (evaluarea proprietăților imobiliare), EI ( evaluarea întreprinderilor) și EBM (evaluarea bunurilor mobile), fiind membru în Consiliul Director ANEVAR începand cu anul 2013, cu funcția de Trezorier.