Adrian Popa-Bochiş
Adrian Popa-BochişSenior Partner, COO
Adrian este Partener Senior și Director Operațional, cu o experiență în consultanță de 17 ani. S-a alăturat echipei Darian în anul 2001, iar domeniile de expertiză în care s-a specializat sunt:

  • Consultanţă de management, fuziuni, achiziții și tranzacții;
  • Evaluările de întreprinderi legate de piața de capital;
  • Evaluări de active intangibile;

Experiență este să legată în principal de clienți din domeniile:

  • industria metalurgică;
  • transportul și distribuția de utilități,în special energie electrică și gaz;
  • proprietati imobiliare comerciale, în special retail, bricolaj și DYI;

Evaluator autorizat, membru ANEVAR din 2001, cu specializare pe toate cele 5 domenii de evaluare: întreprinderi, active necorporale, proprietăti imobiliare, bunuri mobile, instrumente financiare și verificarea evaluării, Adrian este membru acreditat (MAA) ANEVAR pe două dintre secțiuni (evaluarea proprietăților imobiliare și evaluarea întreprinderilor), fiind în același timp membru al Royal Institute of Chartered Surveyors („MRICS”) și Recognised European Valuer („REV”).

Absolvent al programului de Master – „ Analiză-diagnostic și evaluarea întreprinderii” în cadrul Universității de Vest Timișoara, este începand cu anul 2013 membru al Camerei Consultanților Fiscali din Romania (CCF).

În cadrul ANEVAR este lector pentru specializările EPI (evaluarea proprietăților imobiliare), EI ( evaluarea întreprinderilor) și EBM (evaluarea bunurilor mobile), fiind membru în Consiliul Director ANEVAR începand cu anul 2013, cu funcția de Trezorier.

Adrian Motrea
Adrian MotreaPartner
Adrian este Partener, având o experiență în evaluare și consultanță de 13 ani. Și-a început activitatea în cadrul Darian în anul 2004.
Ciprian Codău
Ciprian CodăuPartner
Ciprian este Partener, având o experiență în evaluare și consultanță de 13 ani. Și-a început activitatea în cadrul Darian în anul 2004.
Andreea Suciachi
Andreea SuciachiPartner
Andreea este Partener, având o experiență în evaluare și consultanță de 10 ani. Și-a început activitatea în cadrul Darian în anul 2007.
Eugen Dumitrescu
Eugen DumitrescuPartner
Eugen este Partener, avand o experiență în evaluare și consultanță de 11 ani. Și-a început activitatea în cadrul Darian în anul 2006.
Ilie Baciu
Ilie BaciuPartner
Ilie este Partener, având o experiență în evaluare și consultanță de 7 ani. Și-a început activitatea în cadrul Darian în anul 2010.
Horia Ovidiu Abrudan
Horia Ovidiu AbrudanPartner
Horia coordonează și dezvoltă departamentul comercial al Grupului, gestionând portofoliul de clienți naționali și pachetele de servicii integrate oferite acestora.

Suntem eficienţi. Ne străduim să fim cu picioarele pe pământ şi obiectivi în orice situaţie şi să oferim partenerilor noştri soluţii realiste şi sustenabile. Spiritul practic este responsabilitate.