Horia Ovidiu Abrudan
Horia Ovidiu AbrudanPartner
Horia este Partener și ocupă funcția de Director – Business Development din anul 2013.

Horia coordonează şi se ocupă de dezvoltarea tuturor liniilor de business ale Grupului, gestionând portofoliul de clienți naționali și pachetele de servicii integrate oferite acestora. A acumulat experiență prin administrarea și conducerea unor companii din diferite domenii de activitate, precum consultanță financiară, construcții civile/industriale, telecomunicații şi agricultură.

Horia este licențiat al Facultății de Științe Economice și Gestiunea Afacerilor din cadrul Universității Babeș-Bolyai din Cluj-Napoca, secția Relații Economice Internaționale.

Adrian Popa-Bochiş
Adrian Popa-BochişSenior Partner, COO
Adrian este Partener Senior și Director Operațional, cu o experiență în consultanță de 17 ani. S-a alăturat echipei Darian în anul 2001.
Adrian Motrea
Adrian MotreaPartner
Adrian este Partener, având o experiență în evaluare și consultanță de 13 ani. Și-a început activitatea în cadrul Darian în anul 2004.
Ciprian Codău
Ciprian CodăuPartner
Ciprian este Partener, având o experiență în evaluare și consultanță de 13 ani. Și-a început activitatea în cadrul Darian în anul 2004.
Andreea Suciachi
Andreea SuciachiPartner
Andreea este Partener, având o experiență în evaluare și consultanță de 10 ani. Și-a început activitatea în cadrul Darian în anul 2007.
Eugen Dumitrescu
Eugen DumitrescuPartner
Eugen este Partener, avand o experiență în evaluare și consultanță de 11 ani. Și-a început activitatea în cadrul Darian în anul 2006.
Ilie Baciu
Ilie BaciuPartner
Ilie este Partener, având o experiență în evaluare și consultanță de 7 ani. Și-a început activitatea în cadrul Darian în anul 2010.

Suntem eficienţi. Ne străduim să fim cu picioarele pe pământ şi obiectivi în orice situaţie şi să oferim partenerilor noştri soluţii realiste şi sustenabile. Spiritul practic este responsabilitate.