Adrian Ilie2020-02-11T23:38:09+00:00

ADRIAN ILIE

Partner
Darian Legal | Mic, Ilie și Asociații SPARL

Adrian IliePartner
Adrian este coordonatorul departamentului de litigii, activitatea sa încă din primele zile de practică fiind una eminamente de avocat pledant.

Adrian a coordonat un număr semnificativ de litigii, dovedindu-se un foarte bun strateg, atât în faza pre-litigioasă, cât și în fața instanțelor de judecată, asistând clienți cu precădere în litigii comerciale, bancare, de dreptul muncii, contencios administrativ și fiscal, precum și în proceduri de insolvență.

Adrian reprezintă atât clienți cu o poziție bine consolidată în industriile în care aceștia activează cât și clienți care sunt la început de drum și se întâlnesc cu rigorile, uneori neprevăzute, ale mediului legislativ din Romania, având o experiență vastă în industrii precum transporturi, construcții, sănătate, salubritate, auto și imobiliare.
De asemenea, implicarea directă în calitate de avocat coordonator în cadrul unui proiect complex de lunga durata privind gestionare aspectelor juridice intrinseci activității de recuperare creanțe desfășurată de o societate de top din sectorul financiar, îl recomandă ca fiind un bun cunoscător al mecanismelor sectorului privat.

Adrian este membru al Baroului București din anul 2010.