Royal Institution of Chartered Surveyors, 150 de ani de existenţă

Am participat in 21 noiembrie la sediul ambasadei UK din Viena la un workshop cu tema “Future of the profession RICS”, cu ocazia sarbatorii a 150 de ani de existenta a Royal Institution of Chartered Surveyors.

Prelegerea a fost sustinuta de catre Prof. Barry Gilbertson, al 123-lea RICS Global President, o personalitate de marca in domeniul consultantei imobiliare.

Discutia s-a centrat pe situatia profesiei in contextul evolutiilor din ultima perioada, evolutii generate de globalizare si incertitudinile aduse de aceasta. De asemenea, s-au abordat solutiile necesare pentru adaptarea la un grad din ce in ce mai crescut de urbanizare precum si rolul esential al instruirii permanente si al eticii in vederea cresterii increderii stakeholder-ilor.

In concluzie, RICS si celelalte asociatii profesionale ale industriei de consultanta imobiliara trebuie sa ramana relevante in toate dezbaterile si deciziile  pe care le rezerva viitorul.

Suntem soluția eficientă în oferirea de servicii complexe de evaluare și consultanță pentru clienții corporativi. Echipa noastră de specialiști asistă clienții în soluționarea diverselor spețe cu impact fiscal.

By |2019-05-16T11:19:31+00:0023 noiembrie 2018|Newsflash|0 Comments