BWFR – Business Women Forum România ne întreabă: „Ați încercat vreodată să citiți rapoartele financiare sau pur și simplu le semnați în fiecare lună?”

Mircea Dumitrașcu – Tax Manager la DRS Darian – București, este invitatul BWFR și va fi speaker-ul special din sesiunea de Workshop & Networking: The Money Academy – How to analyze my financial report din data de 23.02.17 orele 18:00.

Pe parcursul evenimentului, invitații vor descoperi punctele esențiale pe care este bine, sau trebuie să le cunoască în acest domeniu. Ei bine, la finalul serii, nu vom deveni contabili sau experți în contabilitate… dar, cu siguranță, cei prezenți vor pleca acasă cu un supliment de informații tehnice și valorice despre ceea ce înseamnă acest sector financiar, dar și cu importante informații referitoare la cum se pot descurca cel mai bine într-o situație punctuală de audit și/sau fiscalitate.

Darian va găzdui, de asemenea, evenimentul la sediu, permițând celor interesați să urmărească îndeaproape cum pot fi mai putin “incomode” cuvintele fiscalitate și audit!