ANAF va demara acţiuni de control fiscal.
Conform unui comunicat publicat vineri, 24.03.2017, începând cu luna aprilie 2017, ANAF va demara acţiuni de control fiscal cu scopul verificării legalităţii şi conformităţii declaraţiilor fiscale, corectitudinii şi exactităţii stabilirii bazelor de impozitare pentru TVA şi în special a impozitului pe profit aferent anului 2016, pentru toate categoriile de contribuabili (mari, mijlocii şi mici), din toate domeniile de activitate economică (inclusiv cel financiar-bancar).
Descărcați aici comunicatul în discuţie

Echipa noastră va recomandă pregătirea din timp pentru o inspecţie fiscală, prin revizuirea tratamentului fiscal aplicabil tranzacţiilor desfăşurate la nivelul societăţii şi a modului de calcul a taxelor şi impozitelor datorate de către societate pentru întreaga perioadă neprescrisă din perspectiva fiscală.

În contextul celor menţionate anterior, colega noastră, Oana-Maria Rada, va participa că speaker la conferinţă AvocatNet cu tematica: Inspecţii fiscale, contestaţii, litigii – cum le gestionăm cu succes. Mai multe detalii cu privire la eveniment puteţi găsi accesând următorul link:
http://oferte.avocatnet.ro/inspectii-fiscale.

Vă stăm cu plăcere la dispoziţie pentru orice discuţii cu privire la cele de mai sus.

Cu stimă,
Echipa Darian DRS Tax

Logo Darian DRS SA

Darian DRS Tax SRL
Bucharest
3-5 Ernest Juvara, 4th floor,
district 6, 060104
021.312.27.86
www.darian.ro