În perioda 26-27 iunie 2018 a avut loc în Singapore Adunarea Generală (AGM) și sedința Comitetului Executiv (ExCom) al WAVO – Asociația Mondială a Organizațiilor de Evaluatori, din care Romania face parte încă de la fondarea ei in 2004.

Cu ocazia acestor evenimente, s-au luat decizii importante cu privire la dezvoltarea profesiei de evaluator în perspectiva globalizării și relația ei cu celelalte profesii ale industriei financiare.

În vederea consolidării, stabilității și asigurării continuității, AGM a hotărât alegerea în cadrul Comitetului Executiv (ExCom), format din 11 membrii, a unui nucleu de 7 reprezentanți aleși in personam, urmând ca celelalte 4 poziții să fie ocupate de reprezentanți ai organizațiilor membre.

Ca urmare a recunoașterii experienței și activității desfășurate, Dl. Adrian Crivii a fost ales în funcția de vicepreședinte al WAVO și reprezentant in personam pentru un mandat de 10 ani în Comitetul Executiv.

În perioada 24-25 iunie 2018 a avut loc la Singapore conferința inaugurală a celor mai prestigioase organizații globale ale profesiunii de evaluare, IVSC (International Valuation Standard Council) și WAVO.

Cu ocazia acestei conferințe au avut loc prelegeri și seminarii în care profesioniști ai evaluării de pe toate continentele au prezentat cele mai actuale subiecte  precum și tendințe de dezvoltare ale profesiei, în contextul evoluției tehnologiei și al globalizării.

Dl. Adrian Crivii, Președinte al DARIAN DRS S.A., a prezentat un subiect legat de managementul proceselor de evaluare în era inteligenței artificiale, având ca temă “The future of valuation – Darian PRO – Computer aided valuation”.

De asemenea, Dl. Adrian Crivii a moderat un seminar pe teme legate de rolul inteligenței artificiale în dezvoltarea instrumentelor de evaluare pentru industria financiară.