Expertul evaluator care explică cum a ajuns Clujul cel mai scump oraş din ţară: „Oraşul are potenţialul să ajungă la 1 milion de locuitori în viitorul apropiat“

Adrian Crivii, expert evaluator din Cluj, vicepreşedinte şi membru în comitetul executiv şi fondator al Asociaţiei Mondiale al Organizaţiilor de Evaluatori WAVO, explică pentru „Adevărul“ cum a ajuns Cluj-Napoca un oraş extrem de scump din punct de vedere imobiliar.
„Cine conduce un oraş ţine cont de oportunităţile oferite şi de riscurile care ar bloca dezvoltarea. Dacă iei cele mai bune decizii ţinând cont de oportunităţi şi riscuri poţi să-i conferi oraşului pe care-l conduci o perspectivă mai bună“, e de părere Adrian Crivii, expert evaluator din Cluj.

În opinia sa, Clujul are „un potenţial excepţional şi la un aşa potenţial are nevoie de conducători vizionari“. Mai are „nişte universităţi fantastic de puternice şi o industrie soft excepţională”. Crivii consideră că „nu e normal ca oraşul Cluj să aibă locuinţe atât de scumpe” întrucât nu toată lumea îşi poate permite să cumpere o casă sau să aibă o chirie decentă. Iar „asta nu e în regulă“ deoarece transformă Clujul într-un oraş inaccesibil.

Citeste mai mult: adev.ro/pgn9vp

Suntem soluția eficientă în oferirea de servicii complexe de evaluare și consultanță pentru clienții corporativi. Echipa noastră de specialiști asistă clienții în soluționarea diverselor spețe cu impact fiscal.

By |2018-10-16T07:05:38+00:0016 octombrie 2018|Blog|0 Comments