Adrian Crivii, expert evaluator din Cluj, vicepreşedinte şi membru în comitetul executiv şi fondator al Asociaţiei Mondiale al Organizaţiilor de Evaluatori WAVO, explică pentru „Adevărul“ cum a ajuns Cluj-Napoca un oraş extrem de scump din punct de vedere imobiliar.
„Cine conduce un oraş ţine cont de oportunităţile oferite şi de riscurile care ar bloca dezvoltarea. Dacă iei cele mai bune decizii ţinând cont de oportunităţi şi riscuri poţi să-i conferi oraşului pe care-l conduci o perspectivă mai bună“, e de părere Adrian Crivii, expert evaluator din Cluj.

În opinia sa, Clujul are „un potenţial excepţional şi la un aşa potenţial are nevoie de conducători vizionari“. Mai are „nişte universităţi fantastic de puternice şi o industrie soft excepţională”. Crivii consideră că „nu e normal ca oraşul Cluj să aibă locuinţe atât de scumpe” întrucât nu toată lumea îşi poate permite să cumpere o casă sau să aibă o chirie decentă. Iar „asta nu e în regulă“ deoarece transformă Clujul într-un oraş inaccesibil.

Citeste mai mult: adev.ro/pgn9vp