ELENA MITREA

Tax Manager

Elena MitreaTax Manager
Elena este Tax Manager în cadrul Darian DRS Tax și are o experiență profesională acumulată în domeniul consultanței fiscale din anul 2009. În anul 2020 Elena s-a alăturat echipei Darian DRS Tax. Elena fost implicată în numeroase proiecte de consultanță fiscală cum ar fi due diligence, revizuiri fiscale, asistență fiscală în cadrul misiunilor de audit, dar și în proiecte privind asistență în completarea declarațiilor fiscale, pregătirea scrisorilor și contestațiilor adresate Ministrului de Finanțe pe diferite probleme fiscale.

De asemenea, Elena a mai fost implicată și în proiecte de asistență fiscală pentru clienți din diverse industrii, printre care industria IT, industria farmaceutica, domeniul imobiliar, producție, etc.

Elena este licențiata a Facultății de Finanțe Bănci și Burse de Valori din cadrul Academiei de Studii Economice din București si a absolvit masterul Finanțe Corporative, din cadrul Academiei de Studii Economice din București. De asemenea, Elena este și consultant fiscal autorizat, membră a Camerei Consultanților Fiscali din România.