Otilia Pețu2020-02-11T23:37:47+00:00

OTILIA PEŢU

Managing Partner

Otilia PețuManaging Partner
Otilia este Partener coordonator al societăților de consultanță fiscală și audit din cadrul grupului, Darian DRS Tax și Darian DRS Audit.

Are experiență în domeniul taxării domestice și internaționale, experiență acumulată în cadrul Darian DRS Tax și în alte societăți de consultanță fiscală de renume. Pe parcursul activității profesionale a acumulat experiență privind aspecte legate de planificare fiscală, prețuri de transfer și, de asemenea, privind litigii fiscale, acordând asistență în cadrul procedurilor de inspecție fiscală și în cele administrative.

Otilia a fost expert local pentru Banca Mondială, în cadrul unor proiecte punctuale în care Banca Mondială a acordat consultanță Ministerului Finanțelor Publice privind politicile de reformă fiscală.

Este membră a Camerei Consultanților Fiscali din România. Otilia este licențiată a Facultății de Drept din cadrul Universității din București, instituție în cadrul căreia a urmat, ulterior, masterul în Dreptul Afacerilor și, de asemenea, este licențiată a Facultății de Marketing din cadrul Academiei de Studii Economice din București.