Oana Grigore2018-12-21T17:27:32+00:00

OANA GRIGORE

Tax Manager

Oana GrigoreTax Manager
Oana este Tax Manager în cadrul Darian DRS Tax și are o experiență profesională considerabilă în domeniul consultanței fiscale, atât în aspecte de fiscalitate locală, cât și internațională, acumulată în special în cadrul Darian DRS Tax.

Oana a fost implicată în proiecte ce vizează atât aspecte cu privire la taxarea directă, cât și taxarea indirectă pentru societăți din România și multinaționale pe o gamă largă de activități corporative, precum proiecte de revizie fiscală, due diligence fiscal, consultanță fiscală generală, conformare fiscală în zona impozitelor directe și indirecte, precum și asistență în pregătirea documentației prețurilor de transfer. De asemenea, Oana are experiență în asistență acordată pentru înregistrări fiscale și în scopuri de TVA, rambursări de TVA, precum și asistență pe durata inspecțiilor fiscale efectuate de către autoritățile fiscale române.

Oana are o diplomă de master în Afaceri Internaționale, fiind totodată licențiată a Facultății de Relații Economice Internaționale din cadrul Academiei de Studii Economice din București.