Echipa de consultanță fiscală și audit are ca și obiective acordarea de asistență, îndrumare fiscală și financiar-contabilă la un nivel înalt de profesionalism, precum și construirea unei relații personalizate cu fiecare client, acționând întotdeauna cu integritate și loialitate.

Avem o prezență la birourile din București și Cluj-Napoca, deservind din cele două locații clienți la nivel național. Echipa este formată din persoane cu experiență în consultanță fiscală și audit, acumulată în diferite societăți de profil cu prezență la nivel internațional, precum și în administrația fiscală.

darian-echipa-consultanta-fiscala-si-audit
Otilia Pețu
Otilia PețuManaging Partner
Otilia este Partener coordonator al societăților de consultanță fiscală și audit din cadrul grupului, Darian DRS Tax și Darian DRS Audit.
Oana-Maria Rada
Oana-Maria RadaPartner
Oana este Partener în cadrul Darian DRS Tax şi are experienţă profesională vastă acumulată în cadrul Darian DRS Tax și alte societăți de consultanță fiscală de renume, fiind implicată în varii proiecte atât în materie de taxare directă, cât și în materie de taxare indirectă.
Mircea Dumitraşcu
Mircea DumitraşcuSenior Tax Manager
Mircea este Senior Tax Manager în cadrul Darian DRS Tax și are o experiență profesională vastă acumulată în cadrul Darian DRS Tax și alte societăți de consultanță fiscală de renume.
Ana-Maria Panton
Ana-Maria PantonTransfer Pricing Manager
Ana-Maria este Transfer Pricing Manager în cadrul Darian DRS Tax şi are o experiență profesională vastă în domeniul prețurilor de transfer, experiență acumulată în cadrul Darian DRS Tax și alte societăți de consultanță fiscală de renume.
Livia Ban
Livia BanTax Manager
Livia este Tax Manager în cadrul Darian DRS Tax şi are experiență atât în domeniul fiscalității, cât și în cel al contabilității.
Lidia Terzea
Lidia TerzeaTransfer Pricing Manager
Lidia este Transfer Pricing Manager în cadrul Darian DRS Tax şi are o experiență profesională considerabilă în domeniul consultanței fiscale, experiență acumulată în special în cadrul Darian DRS Tax, atât în ceea ce privește taxele directe, cât și taxele indirecte.
Oana Grigore
Oana GrigoreTax Manager
Oana este Tax Manager în cadrul Darian DRS Tax şi are experiență atât în aspecte de fiscalitate locală, cât și internațională, cumulată în special în cadrul Darian DRS Tax.
Adriana Ababei
Adriana AbabeiSenior Tax Consultant
Adriana este Senior Tax Consultant în cadrul Darian DRS Tax. Pe parcursul activității profesionale, a acumulat experiență în domeniul contabilității.

Credem în integritate. Ne ajută să construim încredere şi să avem claritate în decizii. Integritatea este profesionalism.